Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A menstruációmmal vannak...

A menstruációmmal vannak problémák. Bővebben lent. (? )

Figyelt kérdés
tavasszal gyorsan lefogytam. azóta visszaszedtem pár kilót, lassan, és jelenleg teljesen egészségesen és kellő mértékben táplálkozom. de április óta nem menstruáltam. két éve jött meg először. természetesen el fogok menni orvoshoz, de az mit fog velem tenni? hogy fog megvizsgálni? és milyen gyógyszert ad majd? nem tudnám valahogy én itthon segíteni, hogy megjöjjön?
2011. jan. 14. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:

ezzel mindenképpen orvoshoz kell elmenni, ő vesz kenetet, meg esetleg uh-ra elküld majd. lehet, hogy tablettát fog majd javasolni, de erre nem vennék mérget.

hogy hogyan lehetne újra, hogy megjöjjön- keress rá, van direkt ilyesmi torna, pár gyakorlat, ha azt rendszeresen csinálod, lehetséges, hogy eredményes lesz!

2011. jan. 14. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
és csak kenetet fog venni? abból pontosan mikre tud következtetni?
2011. jan. 14. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag bármire. fertőzés, rendellenesség- bár azt inkább szövettannal lehetne végezni. ezért szinte biztos, hogy uh-t is kell majd csinálni!
2011. jan. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!