Mitől lehet? Valami betegség előjele lenne?
Arról lenne szó, hogy észrevettem magamon, hogy egy ideje kb. 3-4 hónapja szinten mindent pluszba megsózok és úgy eszem. Pl. a húslevest és fokhagyma krémlevest leszámítva mindegyiket miután kimerem mesózom. De így csinálok majdnem mindennel, leszámítva a főzelékeket (egy-két kivétellel).
tudom, hogy a só sem egészséges egy bizonyos határon túl és felmerült bennem az, hogy lehet valami betegség előjele lenne az, hogy majdnem minden megsózok és úgy eszek? Szerintetek mitől lehet? Anyum nagyon jól főz, minden jól szokott ízesíteni, de mégis a só után nyúlok.
Valaki volt már hasonló cipőben?
Köszönöm a válaszokat!
Sok ember van így ezzel, de érdekelne a vérnyomásod, mert ha alacsony, akkor bizony a szervezet kívánja a sót, az ugyanis emeli.
A legtöbb amit tehetsz, azon túl, hogy megpróbálod visszatartani magad, hogy más fűszerekkel próbálod helyettesíteni, amitől szintén jobb lesz az étel íze. A konyhasót pedig felváltod tengeri sóra, az sokkal egészségesebb.
Üdv bejuga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!