Hogyan kell eltüntetni a "konyhásnéniizmot"? Több lent.
Konyhásnéniizom, tudjátok, a felkaron az a lötyögő háj, vagy mi, ami előszeretettel rezeg a konyhásnénik felkarján, mikor kavarják a levest. :D
Na szóval, ezt milyen módszerekkel lehet eltüntetni?
Van egy kis súlyfeleslegem, már diétázok és sportolok, de a felkaromról csak nem megy le ez a cucc.
Tudnátok tippeket adni?
:DDDD Ezen a kifejezésen jót nevettem:) Amúgy ez a legjobb amit tehetsz diéta+sport,célzottan sajnos nem lehet fogyni .
Valószinüleg te először máshonnan fogysz,és a vége felé vagy az utolsó 5 kilónál fog lemenni a karodról.Nálam igy volt legalábbis,sajnos ,iszonyúan vártam már hogy eltünjön a vastag karom.
Most sokan irják majd,hogy súlyzozz,tornázz karra ami szép formássá teszi és jó ötlet,de a háj ettől nem fog gyorsabban eltünni.
Bizony, jól hangzik :)
Én úgy tudom (igen, sokat sok forrásból olvastam róla) hogy sajnos nem lehet a helyi kötőszövetet eltűntetni lokális edzéssel.
Hasnál pl. segíthet az izom fejlesztése mert tartást ad.
A karodnál, őszintén szólva nem tudom biztosan, ha megerősítenéd a kar izmaidat, az hogy is nézne ki, de ha eltökélt vagy csináld azt és nézz utána az intervallumos kardió edzésnek! Én ha egy testet rendbe kell rakni anyagcsereileg, testsúlyilag, akkor ebbe fektetnék főleg energiát! Annyit kell tudni hogy egy ilyen edzés aktiválja annyira a tested, hogy tényleg elkezd tartalék tápanyagokat bontani, úgy gondolom erre lesz szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!