Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2hónapja nemtudom fizetni a...

2hónapja nemtudom fizetni a tb-m. Megbetegedtem. Ilyenkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
2hónapja nem fizetem a tb-m mert nincs rá pénzem viszont orvoshoz kellene mennem mert komolyabban megbetegedtem. Ilyenkor mit tudok tenni? Esetleg ha sikerül össze szednem annyit, h most 1 havi tb-t betudjak fizetni azt az apeh lehúzza a még be nem fizetettekre?
2011. jan. 13. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 6 hónap nem fizetés után mentem orvoshoz, és nem szóltak semmit. Próbáld meg.
2011. jan. 13. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj orvoshoz,én is voltam már úgy hogy sokáig nem volt befizetve.
2011. jan. 13. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Max kapsz egy számlát.
2011. jan. 13. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Na pont ezt akartam én is kérdezni. Én sem fizetem 1 hónapja. Nincs semmi jövedelmem.
2011. jan. 13. 21:09
 5/7 A kérdező kommentje:
hátha többen is mondjátok akkor megpróbálom.köszi a válaszokat.
2011. jan. 13. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Önkormányzatnál érdeklődj, mert van olyan lehetőség, hogy méltányosságból átvállalják.

A körzeti lehet, hogy nem csinál ebből problémát, de ha szakrendelésre kell menned, ott már lehetnek gondok.

2011. jan. 13. 23:27
 7/7 A kérdező kommentje:
értem. a héten utána nézek majd.
2011. jan. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!