Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? (képekkel)...

Ez mitől lehet? (képekkel) Piros foltok a testen!

Figyelt kérdés

Főleg az alkaromon, és az alsó lábszáramon vannak, de a combomon is megtalálható, illetve egy nagyon kicsit a felsőtesten. Mi lehet ez? Soha nem voltam allergiás semmire! December közepén vettem észre elősző a lábamon, majd a kezemen is lett. A pirosság érzem, hogy ég, ha meg fogja valaki, érzi, hogy forró.Néha előjön, néha nem látszik egyáltalán, ezért hiába megyek orvoshoz, mert csak néha jön elő, és csak december óta.

Itt vannak képek, az alkaromról:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az utolsó képen az alkarom alsó fele van fényképezve. Elég rossz minőségűek a képek, remélem látszik.

Direkt úgy fényképeztem, hogy a kézfejem is benne van, így látjátok, amúgy milyen szinűnek kéne lennie a karomnak.

2011. jan. 10. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

nem mennél hiába orvoshoz, sőt menj el és csináltass egy allergia tesztet. Az allergia bármikor kialakulhat, attól, hogy nem voltál soha allergiás, attól most lehetsz:S

addig is kend be fenistillel, vagy rázókeverékkel.

22l

2011. jan. 10. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs itthon fenistil, meg hát az egész testemet mégse kenhetem be, most nézem, hogy már a hasamon is van.

A hidegtől nem lehet? Bár jó idő volt ma, jól fel voltam öltözve, és nem fáztam, úgyhogy nem tudom

..

2011. jan. 10. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

hát nem hinném, hacsak nem alapból egy érzékeny bőrtípusú vagy.

esetleg kalcium tablettátok van otthon? ha igen igyál egyet.

de ha nem múlik én tényleg megnézetném bőrgyógyásszal:S

első voltam

2011. jan. 10. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A Fenistil túl nagy felületre nem ajánlott.

Lehet fagytól is, bár az inkább kéz és lábfejen jönne ki, és nem múlna el hamar.

Orvosnak mutasd meg, akkor menj, amikor éppen van.

2011. jan. 10. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Már kb. 1 hete elmúlt szerencsére. Amikor nekem először jelentkezett, akkor volt anyukámnak is (még december közepén) de neki pár nap múlva elmúlt, nekem egészen múlt hétig tartott. Most újra betegek vagyunk mindketten, és neki újra piros foltos lett (nekem nem) elment háziorvoshoz antibiotikumért, és ott azt mondta az orvos, azért vannak a foltok, mert túl sok méreganyag van a szervezetében, már toxikus lett. Nekem, lehet, hogy azért nincs, mert kb. 3 liter teát megiszom mostanában naponta..:D Mindegy, remélem nem jelentkezik többet. Köszi a válaszokat!

(Az én háziorvosom, nem tudta mik ezek a foltok..)

2011. jan. 20. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!