Most mit csináljak? Menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Az van hogy suliban egész nap szól a hasam, televagyok gázzal, de csak akkor kell, ha csend van az osztályban, pl írunk, vagy diktál a tanár vagy hasonlo. Mindig olyan hangosan morog pedig nem éhesség hanem érzem hogy szétfakadok bévülről, tele vagyok gázzal és alig bírom visszatartani :( Ált ilyen helyzetekben szok előjönni amikor csönd van az osztályban, automatikusan, pedig nem stresszelek vagy semmi, lehet tudatalatt de így akkorse tudok lenni! Szörnyű érzés főleg ha hangosan morog és mások meg röhögnek rajtam! Már régóta ez van, de nembírom tovább :( Menjek el orvoshoz? Biztos van valami módszer rá, valami tabletta ami megszünteti a gázokat, vagy hogy gázok termelődjenek, vagy valami! Étrendem normális.2011. jan. 10. 17:08
1/7 anonim válasza:
Espumisan, vagy hasonlókat próbáltál már?
Amúgy ha zavar, nyugodtan menj el orvoshoz, ő ért hozzá, nem úgy, mint a gyk-s társaság (akik ráadásul vizsgálatot sem tudnak végezni neten keresztül) :)
2/7 anonim válasza:
Különböző emésztési panaszok: teltségérzet, puffadás okozta tünetek csökkentésére, az epe termelés fokozására, próbálj meg szedni RAPHACHOL tablettát. Ez egí recept nélkül kapható gyógyhatású készítmény.
4/7 A kérdező kommentje:
KIZÁRT!!!
2011. jan. 10. 21:03
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy holnap elmegyünk, vagyis anyum elmegy megkérdezni, nekem muszáj suliba mennem :(
2011. jan. 10. 21:04
6/7 anonim válasza:
Oh szegény ez elég szörnyű!! Nekem is volt ilyen, aztán elkezdtem szedni rá gyógyszert és most már teljesen elmúlott. De ha éppen nem vettem be gyógyszert és "előjött" ez akkor általában ha éreztem hogy már megint elkezd morogni a hasam akkor köhögtem egyet jó hangosan mert az elnyomta a hangot. De amúgy elég érdekes volt, mert csak a suliba jött elő és csak az olyan órákon ahol csöndbe voltunk (pl. tesin, éneken meg törin ahol mindenki beszélt és volt egy alapzaj sose).
7/7 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszert szedtél? Orvosnál írta fel?
2011. jan. 16. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!