Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyha az ember muszkliába...

Hogyha az ember muszkliába méllyen beleszúródik valami vákony pl. egy tű attól mi bajalehet?

Figyelt kérdés
Mekkora az eséllye hogy lebénulhat vagy valami más balyalehet azonkívűl hogy elfertóződik a seb akkor hogyha ez elég sokszor megtőrténik és persze utána kihúzza?
2011. jan. 9. 16:32
 1/10 anonim válasza:
Ne koxolj! :)
2011. jan. 9. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez besz*rás :D:D::DD:D
2011. jan. 9. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
fordulj orvoshoz, az kiszedi. amúgy lehet vérmérgezést is kapni ilyentől..
2011. jan. 9. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:

eldeformálódik az ember:

[link]

2011. jan. 9. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen csinálni akarsz bármit tűvel, akkor vegyél fertőtlenítőt, és legyen egy gumírozott szalag, vagy valami amivel gátolhatod a vérkeringést a szúrás idejére. Kérj meg esetleg egy ápolót, nővért, vagy egézségügyben dolgozó ismerőst, hogy magyarázza el, hová, hogyan kell szúrni. Lebénulni nem hiszem, hogy lelehet, ilyenről nem hallottam még, mondjuk ha olyan szerrel csinálod, aminek nem az izomban a helye, vagy pl. vízzel, akkor komoly gondok lehetnek. Kérdezz körbe barátoknál, hátha valaki ért az ilyenekhez.
2011. jan. 9. 16:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Miért kell elszorítani max vérezni fog egy kicsit de az mért baly?

Már megcsináltam 20-30 szor kis 3cm-es és 10cm-es tűvel is de nem lett semmi balyom, éreztem ahogy belemegy az izmomba de nem fályt csakéreztem ez tök király érzés és nem is volt könnyű meglepően nehéz beleszurni.

jó az inmunrendszerem inkább az akérdés hogy ott átszurhatok valamit amiből baly lehet mert néhányszor úgyérzem megránydul megátol.

és remélem az se baly ha remegek utána?

2011. jan. 15. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
nem BAJ de én nem vagyok orvos, nem tudom megmondani, hogy komolyabb baj lesz-e belőle. Azt tudom, hogy azért kötik el, hogy jobban látszódjon az ér.
2011. jan. 15. 13:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért szúrsz, mert beadsz magadnak valamit, vagy csak úgy poénból, az érzés miatt?
2011. jan. 15. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:

ha ráng akkor tetanus is lehet....

milyen tűvel szúrod magad?

Amúgy meg elég beteges dolog,....

2011. jan. 15. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos de annyi megmaradt biosból hogy tetanusz ellen nem hülyeség beoltatni magad.
2011. jan. 31. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!