Mitől zsibbadt le a fejem?
Éjszaka volt...fáradt voltam. Már egy ideje feküdtem az ágyban amikor hirtelen azt éreztem, hogy a fejem hátsó-felső része zsibbad egyet. Kinyitottam a szemem és már reggel volt. Ilyen pillanatnyi alvásom volt már, de ez a fejzsibbadás még sohasem. (Amikor kinyitottam a szemem már nem zsibbadt csak egy pillanatig.) Ez mitől lehet?
u.i.: Az is furcsa, hogy az első elalvásomra nem emlékszem...pedig azt mondták, hogy még wc-zni is voltam.
Tehát a felső probléma előtt már aludtam egyet nyugodtan. Kicsit az álmosságtól (szerintem) zavart voltam.
Az agyi ideg. Nem elsz stresszes eletet? Figyeld meg ezt a zsibbadast, hogy mikor es hogyan erkezik.
Masszirozd a fejedet, a tarkodat. Ha teheted, akkor egy szakkepzett embert keress fel.
Orvosnak is megmutathatod, de mivel Nekem is hasonlo problemam volt, az orvos azt mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel, ne figyeljem, s nem fog zavarni pl.!?
Lehet egy meszesedes is a hatterben, tehat figyeld meg, hogy rendszeresen erkezik-e.
Ha igen, akkor feltetlen menj el orvoshoz, s ha az egyik nem megfelelo, akkor menj a masikhoz, de ezt ne hagyd annyiban.
Relaxalj, fogyassz nyugtato teat, masszirozd, es jogalegzest vegezz.
Ha csak egyszeri eset, akkor ne foglalkozz vele, lehet, hogy csak elnyomódott egy ér.
Ha visszatérő probléma, akkor menj orvoshoz.
Talalj valami olyan technikat, amikor megszabadulsz a negetiv gondolatoktol, a felelemtol.
Mivel ez az allando felelem erzessel megerolteted az agyi idegeket pl.
De gondolom, hogy a betegseged miatt egyebkent is jarsz kezelesre, s ott segiteni fognak, de Neked kell megtalalni azt a modot, hogy ellazulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!