Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől zsibbadt le a fejem?

Mitől zsibbadt le a fejem?

Figyelt kérdés

Éjszaka volt...fáradt voltam. Már egy ideje feküdtem az ágyban amikor hirtelen azt éreztem, hogy a fejem hátsó-felső része zsibbad egyet. Kinyitottam a szemem és már reggel volt. Ilyen pillanatnyi alvásom volt már, de ez a fejzsibbadás még sohasem. (Amikor kinyitottam a szemem már nem zsibbadt csak egy pillanatig.) Ez mitől lehet?

u.i.: Az is furcsa, hogy az első elalvásomra nem emlékszem...pedig azt mondták, hogy még wc-zni is voltam.

Tehát a felső probléma előtt már aludtam egyet nyugodtan. Kicsit az álmosságtól (szerintem) zavart voltam.

2011. jan. 8. 08:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Az agyi ideg. Nem elsz stresszes eletet? Figyeld meg ezt a zsibbadast, hogy mikor es hogyan erkezik.

Masszirozd a fejedet, a tarkodat. Ha teheted, akkor egy szakkepzett embert keress fel.

Orvosnak is megmutathatod, de mivel Nekem is hasonlo problemam volt, az orvos azt mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel, ne figyeljem, s nem fog zavarni pl.!?

Lehet egy meszesedes is a hatterben, tehat figyeld meg, hogy rendszeresen erkezik-e.

Ha igen, akkor feltetlen menj el orvoshoz, s ha az egyik nem megfelelo, akkor menj a masikhoz, de ezt ne hagyd annyiban.

Relaxalj, fogyassz nyugtato teat, masszirozd, es jogalegzest vegezz.

2011. jan. 8. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha csak egyszeri eset, akkor ne foglalkozz vele, lehet, hogy csak elnyomódott egy ér.

Ha visszatérő probléma, akkor menj orvoshoz.

2011. jan. 8. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
pánikbeteg vagyok, mellé deperszonalizáció jelentkezett reggel erősen, de szerintem az csak a pánik...
2011. jan. 8. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Talalj valami olyan technikat, amikor megszabadulsz a negetiv gondolatoktol, a felelemtol.

Mivel ez az allando felelem erzessel megerolteted az agyi idegeket pl.

De gondolom, hogy a betegseged miatt egyebkent is jarsz kezelesre, s ott segiteni fognak, de Neked kell megtalalni azt a modot, hogy ellazulj.

2011. jan. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!