Mitől romlott le a hajam állapota?
Természetes göndör hajam van, dugóhúzószerűen felugrik.
Mindig is annyira dús volt, hogy alig tudtam összekötni, mint mondjuk a négereknek.Nagyon vastagszálú, erős volt, kissé mint a drót, olyan kemény szálú.
Kb. 2,5 éve vettem észre, hogy amikor beletúrtam a hajamba, mintha kevesebb lett volna. Pár hónapig meg voltam ijedve ettől, mert bár kevesebbnek látszott, de nem hullott. Majd pár hónap múlva helyrejött.
De egy idő után megint elkezdett kevesebbnek tűnni. Nem hullott ki, azt észre vettem volna, hanem más változás lépett fel. A hajszálak puhák lettek, elvékonyodtak, a hullámokban így már nincs tartás és kezd kisímulni. Most már mikor összefogom,tök lapos.
Iszonyúan bánt a dolog, mert nekem ez volt az ékességem.
Mitől vékonyodhatnak el a hajszálak?
Most elmehetek hajgyógyászhoz, itt felénk is van ilyen vizsgálat, de irtó drága szereket írnak fel utána, erre megy ki a dolog.
Szerintetek mit kellene megpróbálnom? Próbáltam szedni a Biovanne szépségvitamint is, de semmi. Lehet hogy ez korral jár? 27 éves vagyok, 24 évesen kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!