Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egykét barátom akinek...

Van egykét barátom akinek testi gondjai vannak. Ezeket lehet műteni?

Figyelt kérdés

Cseréni ugy hogy biztosan túléljék? Pl. egyik barátomnak emésztő mirigyeivel vannak gondjai másiknak meg az bokájában izületekkel harmadiknak pedig a gerincoszlopával. Pl. ha lenne egy ember akinek ezek a szervei jók . Tegyük fel én. Ezeket meglehet műteni? Ugy hogy jó legyen nekik?

mellesleg bármit megtennék a barátaimért.

2011. jan. 5. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

az emésztő mirigyre nem tudok mit mondani.

az ízületire, és a gerincre azt javaslom, hogy keressenek fel egy reumatológust.

egy MRI sem ártana szerintem, vérkép, tüdőszűrés, hasi ultrahang és még sorolhatnám....

rengeteg kiváltó oka van pl egy ízületi gyulladásnak, de a szükséges vizsgálatokra majd beutalja az orvosa.

22l

2011. jan. 6. 11:22
 2/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi de elírtam és emésztő enzimeket akartam írni.. az ugyanaz?:)
2011. jan. 6. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem nem ugyanaz, azt valami gyógyszeres kezeléssel kellene helyrehozni szerintem!

Amúgy voltak már orvosnál a barátaid?

2011. jan. 6. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
igen.
2011. jan. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!