Szívritmuszavar lehet?
Van. Pontosan ezek voltak a tüneteim, bár nekem ekcéma is társult hozzá. Az orvosok nem találtak semmit, míg én magamtól rájöttem hogy csirkeallergiás vagyok.
Sajnos ez a betegség magyarországon még nem annyira köztudott, de érdemes kipróbálni hogy ha nem eszel pár napig baromfit, akkor jobban leszel-e.
Most sajnos nem találom az angol cikket ami erről szól, de a baromfi allergia felboríthatja a vérkeringést, súlyosbítja az asztmát, ekcémát, pattanásokat okoz, és még sorolhatnám...
Mióta nem eszem ilyesmit, eltűntek a pattanásaim, az ekcémám, és a pulzusom és a vérnyomásom is helyreállt :P
A szívritmuszavar nem okoz látványos tüneteket, és így nehezen felismerhető, de nagyon gyakran stroke-hoz vezethet! Azért írok, mert ha tüneteket tapasztalasz, akkor mindenképpen menjél el vizsgálatra, az ismerősök körében nálunk történt ilyesmi.
Vigyázz magadra!
Nagybátyám is pont tegnap volt dokinál, és kiderült, hogy szívritmuszvara van, és emiatt hajlamos a stroke-ra is. :( Nagyon izgulok miatta, de egyben jó is, hogy kiderült, íyg megelőzhető. :)
Amúgy ha már erről van szó, pont emiatt keresgéltünk mindenféle oldalt, és találtunk Facebook-on egyet. Az a neve, hogy "ne adjon esélyt a stroke-nak". itt egy csomó hasznos infot lehet olvasni a szívritmuszavarról, stroke-ról. nézzétek meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!