Az Ádám csutkámtól pár centire van egy kis csomó buza szemnyi már elég régen. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Nem fáj,és egyéb panaszom nincs.2011. jan. 3. 21:57
1/4 anonim válasza:
merre felé van? le, fel, oldalra? ha lefelé van akkor lehet pajzsmirigyeddel/ben vmi.
2/4 A kérdező kommentje:
Felfelé.Majdnem az áll alatt.
2011. jan. 4. 09:41
3/4 anonim válasza:
Nyirokcsomó? Ha nem nő, nincs baj. Ha nőne, nézesd meg ha nem fáj akkor is.
4/4 anonim válasza:
szia.. nekem is van egy csomó a nyakamba.. már régóta ottvan... voltam vele orvosnál (aki már akkor tudta hogy semmi bajom mielött megvizsgálta volna) és azt mondta hogy majd elmúlik.. hát ennyit erről.. próbálkozz orvossal.. nem hiszem hog valami komoly bajod lenne.. ne gondolj rosszra.. biztosan egy megfázás után ott maradt a megnagyobbodott nyirokcsomó... de azért az orvossal nem veszitessz semmit.. reméljük neked normálisabban odateszi magát:) de mégegyszer mondom.. biztos vagyok benne hogy semi bajod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!