Az orsövényferdülés nagyon látszik?
Nekem is az van orvos mondta,és egyáltalán nem látszik :S
Észrevettem,h megfulladok,de nem látszik.
Viszon én egész életemben megvoltam fázva.
lehet,hogy ha nem lennék megfázva akkor jobb lenne?
És az,hogy mennyire van eldugulva az függ az örrsövény ferdülésének a fokától ? Azal egy 30fokos ferdülés rosszabb mint az enyém ? (Nekem sztem 0,0001 % os annyira észrevehetetlen) és akkor én jobban állok mint akinek már látszik annyira tré ?
Nekem sem látszott de mégis ott volt.Az orrsövénynek köszönhettem(és ahogy olvasom te is),hogy egész évben olyan voltam mint aki állandóan náthás,meg van fázva.Sokszor nem kaptam az egyik orrnyílásomból levegőt.(nem szelelt rendesen) Amikor már a saját horkolásomra ébredtem,akkor döntöttem úgy,hogy ideje megműteni..A műtét óta végre nem kell mindig zsebkendőt használnom,Végre kapok rendesen levegőt..
Érdemes megműttetni,mert később csak rosszabb lesz..Én elég sokéig húztam-halasztottam,és az orrsövényferdülés mellé orrkagylózáródásom lett.
De ez akkor is hülyeség.
Ha elferdül az egyik irányba akkor a másik oldalon jónak kéne lenni sztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!