Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ráestem a kezemre és fáj....

Ráestem a kezemre és fáj. Elmúlik magától?

Figyelt kérdés
Már több, mint 12 órája ráestem a kezemre, igazából a csuklómra. Nem dagadt fel, nem zöldült be, akkor rögtön jegeltem. Tudom mozgatni is, de nagyon fáj. Most be van fáslizva. Mit tehetnék vele? Legalább hétfőig, míg nincs orvos? Tanulnom kéne, és nagyon fáj, így nemtudok koncentrálni.Vajon izomhúzódás vagy valami komolyabb? Ha lehelyezem nyugalomba nem fáj, csak kicsit értem. Köszönöm, annak aki válaszol.
2011. jan. 1. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van otthon, akkor kenegesd fájdalomcsillapító krémmel. Szerintem a fásli és némi pihentetés megoldja majd a problémádat. Valószínűleg akkor a csontot érte az ütés, ha megmozgatod és nem hallasz recsegést, akkor nincs semmi baj.
2011. jan. 1. 16:09
 2/4 Da puta madre ***** válasza:
Nem valszínű, hogy komoly, elmúlik.
2011. jan. 1. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ecetes,állottvizes ruhával borogasd be, de úgy, hogy előtte kenj a bőrödre valami krémet, nehogy feláztassa azt.
2011. jan. 1. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
nem. nem fog elmúlni. örök időkre fájni fog.
2011. jan. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!