Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Agydaganatból milyen gyakori...

Agydaganatból milyen gyakori a gyógyulás?

Figyelt kérdés
A keresztapukám karácsony másnapján került be a kórházba,állandó fejfájási panaszokkal.Kiderült hogy tele van az agya daganatokkal.Az egyik agyféltekében kettő nagy van a másikban több kicsi.Azt már mondták a dokik,hogy nem tudják mindet sugárral kezelni,mert az emberi agy csak tíz sugarat bír elviselni,utánna szájon át kap rá gyógyszert.Tavaly ilyenkor az egyik veséjét kellett kivenni,mert 7 cm-es daganat volt rajta.Azt még nem tudni,hogy ez a mostani áttét vagy új daganat,maj ha letelt a tíz sugár utánna csinálnak egy újabb ct-t és akkor mondanak vmit ,ajd a dokik.Azt mondják az lenne a jobb,ha ez egy újabb lenne,nem áttét.Volt valakinek vmi hasonló esete?Gyógyulás az teljesen reménytelen? Még csak 51 éves,nem lehet igaz hogy ilyen megtörténhet!
2011. jan. 1. 15:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKI VÁLASZÁT!!!Jól esik,hogy írtatok!!!
2011. jan. 6. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Kismillió fajta daganat vagy a jó és a rosszindulatún belül is. Agyon belül is.
2011. jan. 6. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A sejtem c könyv is asszem rákbetegekről vagy betegeknek szól.

Most lesz MRI vizsgálatom, ha az negatív akkor örülök.

2011. jan. 6. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Van amelyiket lehet műteni van amelyiket nem szabad, van amelyik olyan helyen van, hogy nem lehet. Enyémet nem is szabad, meg olyan helyen is volt ahol meghalhattam volna ha megpiszkálják.
2011. jan. 6. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:

van amelyiket kemoterápiával van amelyiket sugárral van amelyiket mütéttel gyógyítják, gyakran nem csak egyféle kezeléssel.

nekem adtak a gerincvelőmbe is kemót.

2011. jan. 6. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megszerezni,nekem megvan. Ha priviben küldessz egy címet, elküldöm nektek ajándékba.
2011. jan. 6. 22:55
 17/18 A kérdező kommentje:

De rendes vagy kedves Vigera,köszönöm.Utánna nézek,majd írok,hogy mire jutottam.

A keresztapukám most kap 10 sugarat,utánna kap kemót is.Majd elviszik szegedre is,mert ott állítanak be neki vmi gyógyszereket.

2011. jan. 7. 07:43
 18/18 anonim válasza:
szia! szeretnék érdeklődni, hogyan alakult azóta a keresztapukád állapota. sajnos nálunk is hasonló helyzet áll fenn, és elég reményvesztettek vagyunk.
2012. jan. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!