Hogyan lehet kezelni a berepedt ujjbegyet?
Figyelt kérdés
A hüvelykujjamon 3 hete munkavégzés következtében kb. 1 centis repedés van. Kezdetben azt hittem egyszerű vágás, ennek megfelelően kezeltem, de nem gyógyult. Már most látszik, hogy a húsig repedt a bőröm, ki van száradva és a széle be van keményedve. Mi lehet a probléma, és mit lehet ezzel tenni?2010. dec. 29. 20:00
1/3 anonim válasza:
Nem tudom van e még Chlorocid H kenőcs, nagyon jó rá, valamint sertézsírral is bekenheted. Nem hülyeségből írtam, nagyapámnak sokszor volt ilyen berepedése és akkor még nem voltak ilyen kenőcsök.
3/3 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen problémám van! gőzöm nincs hogyan gyógyítható,de megkeseríti az ember mindennapos tevékenységét. én is szívesen várnám a válaszokat.Én a körömvirág krémmel szoktam próbálkozni, az kicsit gyulladás csökkentő, és zsíros krém is. Csak az a baj nem tud túl sokáig hatni, mert mindig kell valamit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!