Melyek azok a gyógyszerek amiknek röhejesek/furcsák a mellékhatásai?
Nem tudom, milyen célod van ezzel a kérdéssel, de azt tudnod kell, hogy olyan gyógyszer NINCS, aminek a mellékhatása feltétlen kijön, a legtöbb mellékhatás csak elöfordulHAT, de nem kötelezö!
Gyógyszert meg valakinek beadni, hogy a mellékhatásán nevethess - az büncsekelmény és SÚLYOSAN büntetik.
2. válaszával abszolút egyetértek, ezért név nélkül:
- a fiam egyik asztma gyógyszerének egyik leggyakrabban tapasztalt mellékhatása az asztmás roham.
- ekcémás kiütéseimre kaptam egyszer olyan kapszulát, aminek az egyik lehetséges mellékhatása a bőrkiütés.
- és mi is belefutottunk már abba a fájdalomcsillapítóba, aminek fejfájás az egyik lehetséges mellékhatása :=)
Köszi (néhány) választ!
amúgy nem olyasmiért kell mint a 2.válaszoló
a showder klubban láttam egy olyan adást amiben egy nátha elleni gyógyszernek olyan mellékhatásai voltam mint pl.:férfiaknál mellnagyobbodás nőknél elhízás,bokagörcs
és ez szerintem furcsa is meg egy kicsit vicces is és csak azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi voltam tudnak-e olyat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!