Vérvizsgálat ki tudja mutatni a mephedront és fű használatát?
Figyelt kérdés
Picit gáz lenne ha elmennék és kimutatná a mefi és a fű használatát ki tudja?? Ha igen akkor mennyi idő még ki megy a szervezetből??2010. dec. 21. 13:57
2/7 A kérdező kommentje:
Bővebben???
2010. dec. 21. 14:03
3/7 anonim válasza:
Ha drogtesztet kérnek,akkor igen. Egyébként ha te vércukorvizsgálatra mész,nem fogják drogra tesztelni.
Más egyebet nem fűzök hozzá inkább.
4/7 anonim válasza:
Egy rutin laborvizsgálat során nem vizsgálják a kábítószer maradékok jelenlétét, mert a vizsgálat nem erre irányul.
Speciálisan erre irányuló vizsgálatokkal természetesen igen, egy bizonyos ideig.
5/7 anonim válasza:
Először is mikor akarsz menni. Meg mikor használtad őket?
Mert pl ha múlthét hétfőn nyomtad és holnap akarsz menni akk kimutatja.
Fű az 2hétig megmarad a vérben ahogy hallottam. A mefi nem tudom meddig mert senkitől se kaptam visszajelzést h kimutatták nála.
Elnézést ha rosszul írom a fű kimenés idejét. csak én nem voltam vérvételen sose ezidő alatt.
18/F
7/7 anonim válasza:
de ha például szerdán nyomtad a mefit , mh3-t vagy bármit és csütörtökön mész labori vérvételre , akkor valamit észrevesznek mert ilyenkor sűrűbb a véred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!