Megrázott az áram. Nem vagyok jól. Bejött bal kezemen, összerántotta nyelőcsövem, és kiment jobb kezemen. Egész nap fekszem, szédülök, de nem tudom hogy valami bujkál e bennem, egy betegség, vagy az áramütésnek a következménye. Aggódjak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:24
11/18 anonim válasza:
Az áram útja mentén a szövetek felmelegszenek, esetleg fel is forrna, a véredények elpattannak, apró vérzések keletkeznek.
Ezenfelül a szívritmust, is összezavarja. Menj el a dokihoz...
13/18 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe....
Azért a megnyugtatásunk végett írj, hogy nem történt komoly bajod.
14/18 anonim válasza:
Ugye nem történt semmi komoly baj? :O
15/18 anonim válasza:
Ha megfogadta a tanácsot, most kórházban van, nem tud válaszolni.
16/18 anonim válasza:
nade basszus! Mire van a laptop??? irj, hogy mi van!
17/18 A kérdező kommentje:
Megrázott az áram. Nem vagyok jól. Bejött bal kezemen, összerántotta nyelőcsövem, és kiment jobb kezemen. Egész nap fekszem, ...
IGEN?ÉLEK MÉG.Másnap mér rosszul voltam,hánytam is,,rázott a hideg.de mivel lázam is volt igy valami bennem bujkáló nyavalyának tulajdonitottam rosszullétem.
köszönöm aggódást
szép napot
2010. dec. 23. 14:38
18/18 anonim válasza:
Örülök, hogy jobban vagy, aggódtunk érted:)
Orvosnál azért voltál nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!