Segítene valaki akinek már volt vagy van aranyere?
Még mindig vannak panaszaid? Nekem is ilyen december közepe körül volt egy ilyen szorulásos hetem, lázas voltam , rosszul voltam. Kb egy hét szenvedés, sírás, erőlködés után a sebészetre sürgősségivel utalt be a háziorvos (pedig nem is kéne elvileg beutaló), mert már olyan szinten fel voltam puffadva, mint egy 5-6 hónapos terhes, mivel nem tudtam szelelni sem mert a széklet elzárta az utat. A sebész megvizsgált és a nagy tönk székleten kívül nem diagnosztizált semmit. Pedig mondtam neki, hogy az utóbbi időkben nehezebb székeléskor vérzett a fenekem. Szóval nem mondta, h aranyerem lenne. Rá egy hétre ment a hasam, hánytam. Ez ilyen egy napos betegség volt. De azóta is fáj a fenekem. Nem vérzik meg ilyenek, meg általában naponta tudok székelni, de fáj (a végbél utolsó szakaszában) és rossz ülni.
Most igyekszem sok folyadékot inni (anya által befőzött paradicsomlevet iszok naponta fél litert, meg sok-sok teát,és vizet), hogy legalább kicsit puhítsak a széklet állagán és ne kelljen erőlködnöm. Nagyon átérzem a helyzetedet.. Nagyon kínlódok, pedig még csak 20 éves vagyok. Mindenki le van döbbenve, hogy hogy aranyerem van ilyen fiatalon. Egyelőre én nem kenem semmivel (de a körömvirágkrém be van készítve), viszont székelés után wcpapír helyett neugranormon popsitörlőt használok, hogy hidratáljam a végbélnyílás környékét. És a mozgásszegény életmód is okozhat aranyeret, szóval el kezdtem Rubint Rékára tornázni. Sajnos a vizsgaidőszakban nincs sok időm mozogni.. Meg is lett az eredménye.. :(
Kíváncsi vagyok, hogy neked elmúltak-e már a panaszaid? Mert kb. neked is akkor kezdődhetett, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!