Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fel fog épülni? Mire számíthatok?

Fel fog épülni? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik, hogy papám kb. 2 éve kapott egy agyínfartust. Akkor 1. nap után hazaszökött a kórházból. Akkor a beszéde volt zavaros, szerencsére komolyabb baja nem lett. A mai nap folyamán pedig rosszul lett (mások elmondása szerint, én nem voltam otthon. Szédült, bolyongott, őrjöngött. Miközben itt voltak a mentők, akkor volt neki egy ( A Mentő-orvos [remélem jól mondom] szerint) egy 10 perces epilepsziája.

A kórházban a CT megállapította, hogy újabb agyínfartusa volt, csak sokkal erősebb, komolyabb. A CT előtt azt mondták, hogy fél oldalára lebénult, de végül is nem, mert mozgatja a kezét-lábát. Jelenleg nincs magánál. Ez kb. dél és 1óra tájékában történt.

Nyugtassatok meg, hogy fel fog épülni és nem lesz komolyabb baja. várom a véleményeket. !Nagyon szeretem őt!

Köszönöm! :'(

2010. dec. 15. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

megkérdezhettem, hogy hány éves? amúgy szerintem, tudnak rajta segiteni, idö kérdése az egész, de ne engedjétek neki azt amit írtál, hogy hazaszökött!!!

Jobbulást kívánok a papádnak :)

2010. dec. 15. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

ezt még senki nem tudja megmondani, még az orvosok sem, az a kérdés, hogy felszívódik-e a vér az agyából és ez mikorra történik meg, mennyi sejt, ideg összeköttetés sérül, pusztul el addig.

Apunak volt 1 éve, nem tudott beszélni, járni, írni. Írni ma sem tud, úgy beszél, mint ha részeg lenne, de jár. 6 havonta értágító kezelést kap, utána egy ideig jobb a beszéde.

2010. dec. 15. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
72 éves. És köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 15. 18:49
 4/5 anonim válasza:
Szia. Én annyit tudnék hozzáfűzni hogy nagyon sokat tud számítani az ha csak egyszerűen bízol benne hogy felépül. Nem szabad keseregni azon hogy mi lesz ha... Mert most most van. Szívből remélem hogy felépül
2010. dec. 17. 23:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van :)
2010. dec. 18. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!