Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nők/lányok (az én ismeretség...

A nők/lányok (az én ismeretségi körömben) kis dolog után miért csak annyira húzzák le, h a lyukban ott marad a papír?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Az én ismeretségi körömben a férfiak csinálják ezt. Azért.
2010. dec. 15. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is tapasztalom, de marhaság, mert a sok összegyűlt papír dugulást okozhat. Legalább annyira, hogy egy rendes öblítésnél a kagyló megtelik vízzel, igaz lemegy, de lassan. Én annyira húzom le, hogy a papír lemenjen.
2010. dec. 15. 14:06
 3/7 anonim válasza:
58%
Ez mért is olyan nagyon fontos kérdés?Mond már el lécci kiváncsi vagyok rá...:D
2010. dec. 18. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
tényleg! én is csak annyira húzom le! :)))) de majd legközelebb jobban odafigyelek, mert van ebben igazság.
2010. dec. 18. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a férfiak csinálják, hanem a nők. Már az 5 éves unokám is, a feleségem is, a nővérem is. Erről tudom, hogy nő járt előttem a WC-n. No, meg le van hajtva a wc fedele. A férfiak nem törölnek meg semmit, egy levél papírral, meg kezet sem mosnak. Engem is érdekelne a válasz.
2010. dec. 19. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes én meg épp erről tudom itthon, hogy a férjem budin volt, anyáméknál meg azt, hogy apám volt budin.
2010. dec. 19. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a lány ismerőseim általában lehúzzák rendesen, de pl a nővérem kivétel. Ő tényleg nem húzza le. Sőt, a wc-tetőt se képes lehajtani.

Hogy ezt mért csinálja, azt nem tudom...

2010. dec. 20. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!