Miért szidja mindenki a rivotrilt?
Nekem nagyon sokat fáj a fejem, fejfájás csillapítót meg nem szedek, mert akkor marokszámra kéne. Mostanában egyre agresszívebb vagyok. Egyre inkább idegesítenek a kisgyerekek az utcán és a szomszédban is a vinnyogásukkal. A családomnak is nekiesek, páromnak nem bírom néha elviselni a kedveskedését, mert már néha sok, a sok beszéd is irritál, ha meg rájuk szólok, hogy csitt, akkor meg vérig vannak sértődve.
Eddig nagyon nyugodt természetű voltam, mindenkihez kedves voltam, egyáltalán nem voltam agresszív. Most meg ez van.
Itthon találtam rivotrilt és néha napján beveszek belőle és nagyszerűen érzem magam utána. Sokkal vidámabb, élettelibb, energikusabb leszek tőle. Egyáltalán nem okoz tompaságot mint, ahogyan sok helyen olvastam.
A rivotrilt csak orvosi ellenőrzés mellett lenne szabad szedni. Antidepresszáns gyógyszer.
Menj el inkább orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!