Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szidja mindenki a...

Miért szidja mindenki a rivotrilt?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon sokat fáj a fejem, fejfájás csillapítót meg nem szedek, mert akkor marokszámra kéne. Mostanában egyre agresszívebb vagyok. Egyre inkább idegesítenek a kisgyerekek az utcán és a szomszédban is a vinnyogásukkal. A családomnak is nekiesek, páromnak nem bírom néha elviselni a kedveskedését, mert már néha sok, a sok beszéd is irritál, ha meg rájuk szólok, hogy csitt, akkor meg vérig vannak sértődve.

Eddig nagyon nyugodt természetű voltam, mindenkihez kedves voltam, egyáltalán nem voltam agresszív. Most meg ez van.

Itthon találtam rivotrilt és néha napján beveszek belőle és nagyszerűen érzem magam utána. Sokkal vidámabb, élettelibb, energikusabb leszek tőle. Egyáltalán nem okoz tompaságot mint, ahogyan sok helyen olvastam.

2010. dec. 14. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

A rivotrilt csak orvosi ellenőrzés mellett lenne szabad szedni. Antidepresszáns gyógyszer.

Menj el inkább orvoshoz.

2010. dec. 14. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál, semmit sem tudott velem kezdeni, a pszichológus meg nem szivesen kezelt vmi miatt. De ez a bogyó jó.
2010. dec. 14. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Pszichiáterhez menj,az efféle tablettákhoz ő ért és vele lehet feliratni .Nos,Antidepresszánsból sokféle van,és lehet,hogy bár te jónak érzed a rivotriltől magad,mégsem neked való.Az agresszivitás lehet a mellékhatása bizonyos antidepresszánsoknak,sőt,az öngyilkossági késztetés is,ráadásul az is számít,hogy milyen adagban szeded.Tehát semmiképpen nem ajánlott orvos tudta nélkül szedegetni!
2010. dec. 14. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Skacok, álljunk meg... a Rivo nem antidepresszáns, hanem nyugtató. Nem mindegy. Nincs hormonális hatása, de oldja a feszültséget, ellazít. Egyfajta drog. Az agresszív embereket lenyugtatja, a nyugodtakat felpörgeti. Mint minden idegrendszerre ható gyógyszer, hosszú távon károsíthatja az agyat, ezért csak orvosi felügyelet mellett lehet szedni. Kérdező, inkább keresd meg magadban az okot, hogy miért nem érzed jól magad a bőrödben. A Rivót hagyd meg azoknak, akiknek sajnos valóban szükségük van rá...
2010. dec. 14. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Könyörgöm! A rivotril nem antidepresszáns, hanem szorongásoldó! A kettő nagyon nem ugyanaz! Azért vigyázz vele, mert nagyon könnyű rászokni, és az elvonási tünetek hidd el százszor rosszabbak lesznek, mint egy "szimpla" idegesség.
2010. dec. 14. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!