Milyen borotvát használtok ami ár-érték arányban megéri? 20F
Figyelt kérdés
Eldobhatós borotvát használok de nem igazán jó. Vettem egy Gillette Blue 3 -at ami cserélhető pengéjű most veszek megint pengét hozzá, nyelet így már nem kell megvennem. Megérte szerintetek? 6penge majdnem egy 1000es hozzá...de az eldobhatós is ami jobbfajta pár száz forint2010. dec. 13. 21:06
1/2 anonim válasza:
Én a gilette fusiont ajánlanám nálam a párom és aposom is ezt használja,nagyon sokáig jo egy penge hozzá.Ha kiszámolod pár eldobhato vagy silányabb borotvához h menyit potfejet veszel akkor rájössz h érdemesebb áldozni kicsit többet rá,mert ugyanott vagy ha nem olcsobban jön ki.
2/2 anonim válasza:
Nekem is a Fusion vált be. Nem vérzi össze a pofámat és ha hiszitek ha nem, nekem félévente(!!!) kell cserélnem a "pengéjét"? Tehát ha innen nézzük, nem az olcsó az olcsó.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!