Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a lézeres műtét?

Fáj a lézeres műtét?

Figyelt kérdés
Benőtt a körmöm a lábujjamon,valszeg itt lézeres műtét segít már csak, na de ez fájni fog?
2010. dec. 13. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Természetesen van vágás a lézerrel, így igen érezni fogod utólag. Ám elsődlegesen szerintem keress fel egy jól képzett, neves pedikűröst.
2011. jan. 2. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy évig volt begyulladva mind a két nagylábujjam, és mikor egy bulin rátapostak, de mint az állat... Nah akkor elhatároztam hogy műtét lesz. Óriásira dagadt és folyt belőle a vér, és gondolom te is tudod mennyire fáj az, ha csak egy kicsit is hozzáérünk. Aztán anya elvitt egy pedikűröshöz, mikor már kicsit rendbe jött, és kiszedett mindent onnan anélkül, hogy meghaltam volna a fájdalomtól, vagy arról a részről lemiskárolta volna a körmöt. Tehát, mielőtt a műtét mellett döntesz, szerintem egy tapasztalt pedikűröshöz menj...

12/L

2011. jan. 2. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A lézeres műtét nem fog fájni egyáltalán. Sebet sem csinál. Csak olyan égett pataszag marad utána.
2011. jan. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!