Ma délután futás közben rosszul léptem és elestem. Kb. kétszeresére fel van dagadva a bokám és nem tudok ráállni. Mivel tudnám lejjebb vinni a duzzanatot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 18:09
2/5 anonim válasza:
És nem orvoshoz kellene fordulni?
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ma még borogatom és pihentetem hátha javul valamennyire, de ha holnap is ilyen csúnya lesz, akkor az lesz a első dolgom, hogy elmegyek az orvoshoz.
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 12. 18:25
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de szerintem jobb ha elmész dokihoz,mert velem is hasonlo történt 2 éve,csak én a lépcsön estem le.Nálam is az volt a helyzet,hogy nagyon magduzzadt a bokám,én rögtön korházba mentem,ahol megállapitották,kificamodhatott a bokám,majd azonnal vissza is ugrott a helyére.Igy megusztam a "hejretételt".De zuzodással,3 hét gipsszel és 3 hét terápiával!!!Remélem neked holnapra már jobb lesz!!!
5/5 anonim válasza:
Óvatosan próbáld mozgatni ( nem ugrálni rajta) Ha törés repedés van, akkor max bugyit cserélsz, de akkor azonnal orvos. De felhívhatod az ügyeletet is, és megkérdezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!