Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet mindig bedugulva...

Mitől lehet mindig bedugulva az orrom?

Figyelt kérdés

Nincs benne semmi, nem vagyok megfázva sem..

Régebben mindig a számon vettem levegőt de arról leszoktam mert azért mégiscsak, közösségben az milyen már... Így viszont alig kapok rendesen levegőt az orromon keresztül. (Vagyis kapok, na, de vannak ritka pillanatok amikor meg teljesen normális, ahhoz képest alig.)

2010. dec. 9. 16:10
 1/6 anonim válasza:
Esetleg allergia? Vagy mutasd meg fül-orr-gégésznek.
2010. dec. 9. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
orrsövényferdülés, fül-orr-gégész tud rajtad segíteni.
2010. dec. 9. 16:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy allergiás lennék? Meg amúgy is mire lehetnék? Egész évben ilyen, nem csak mikor szezon van, nem is tüsszögök, semmi egyéb bajom nincs, makkegészséges vagyok amúgy.
2010. dec. 9. 16:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Második: Hu, érdekesen hangzik... De oké. :S
2010. dec. 9. 16:25
 5/6 anonim válasza:
Ritka, de van olyan kialakult allergia, hogy nem tüsszögsz, nem folyik az orrod, csak el van dugulva. Van időszak, amikor nincs?
2010. dec. 9. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Hosszabb időszak nincs.. Max 1-2 nap. Igazából nem is nagyon szokott már feltűnni, csak olyankor amikor nincs bedugulva, akkor érzem mennyivel jobb.
2010. dec. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!