Hányós zacskót hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Kislányom ha autóval utazunk elég sokszor szokott hányni (gyerekként én is ilyen voltam) és nincs mindig lehetőség megállni, ezért szeretnék erre a célra készített zacskót venni, mert a "simák" sokszor kilyukadnak meg már alapból lyukasak. Köszi annak aki segít!2010. dec. 9. 05:54
1/6 anonim válasza:
Sajnos konkrét választ nem tudok adni, de megpróbálhatod gyógyászati segédeszköz boltokban.
2/6 anonim válasza:
Maga a zacskót nem erre a célra használják, hanem a légzés másra koncentrálás miatt. Olvass utána! Nem feltétlenül kell hányást produkálni annak a ki utazás közben lesz rosszul. Ott valami más is probléma lehet. Olvadós cukorkát vagy gumimacit szoktunk szopogatni, az segít.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is hányós voltam gyerekkoromban és kinőttem. Semmi kóros problémája nincs a lányomnak...úgyhogy semmi mást nem szeretnék, csak megtudni, hol lehet ilyen zacsit venni!!
2010. dec. 9. 13:22
4/6 tetris válasza:
Erre a célra nem lenne jó egy sima neylonzacskó? Ha kerül bele valami, legfeljebb kidobjátok!
5/6 tetris válasza:
Most jutott eszembe. A repülőgépeken van hányászacskó. Talán tudnának segíteni, ha felhívod a repteret.
De szerintem a sima neylonzacsi is megteszi, legfeljebb olyat készíts be a kocsiba, ami biztosan nem lukas. Bele kell egyet fújni és rötön kiderül, ha mégis az.
6/6 A kérdező kommentje:
Annak idején én is sima nylon zacsiba hánytam, nincs is ezzel gond, csak gondoltam a külön erre a célra gyártott csak jobb, erősebb lehet. De ha ennyire macerás, akkor feladom... :)
2010. dec. 9. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!