Mitől vérezhet az orrom?
Az előbb eléggé erőteljesen vérzett az orrom. Ez nem először fordul elő, persze azt sem mondhatnám, hogy rendszeres.(már jártam fül-orr- gégészeten) Azért aggódok csak, mert hallottam olyanokat, hogy vérezhet attól is, ha túl nagy nyomás van az agyban... Nem tudom, hogy ennek mekkora az igazságalapja...(bocsánat ha hülyeséget írtam) Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy mik okozhatnak orrvérzést?
Köszönöm a válaszokat!!
ezt be kéne írni google-ba
amúgy igen, valami olyasmi, Scofield is abba halt bele a 4. évad végén (Prison Break :)
Ha nem magas a vérnyomásod akkor nincs nagy nyomás az agyadban, ezért ettől biztosan nem vérezhet az orrod.
Inkább fertőzésektől esetleg erőteljes orrfújástól meg van gyengülve valamelyik ér fala.Használj COLDASTOP orrcseppet.Ez garantáltan segíteni fog az orrvérzés megszűnésében.
Tapasztalatból tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!