Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A mandulám helyén lett egy...

A mandulám helyén lett egy kicsike luk, amiből elkezdett folyni a genny. Mit tegyek, mi a bajom?

Figyelt kérdés
Október 18-án vették ki a mandulámat. Bevérzett szóval elég sokat szenvedtem vele, de már teljesen felépültem, csak ásításnál fáj :) Pár napja kapar a torkom, és ma elkezdtem érezni, hogy a mandulám helyén úgy fáj mintha be lenne gyulladva. Éreztem, hogy olyan mintha valami lenne ott, ezért megnéztem és megláttam, hogy egy lyuk lett ott. Nagyon megijedtem, amikor 1 perccel később is megnéztem észrevettem, hogy szinte szabályosan folyik a genny belőle. Eléggé fáj :S Orvoshoz csak hétfőn tudok eljutni. Mit csináljak vele? Volt már valakinek ilyen? Nagyon meg vagyok ijedve :S
2010. dec. 3. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ügyelet mindennap van. Hívd fel őket, és kérdezd meg, mit csináljál?
2010. dec. 3. 17:21
 2/3 anonim válasza:

Felrétlenül menj vele orvoshoz.Elképzelhetö hogy be

kell zárni azt a lyukat egy kis öltéssel,de mindenképpen menj orvoshoz,mert ez nem játék .Jobbulśt!

2010. dec. 5. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, holnap délután fogok elmenni, de remélem nincsen komolyabb baj :)
2010. dec. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!