Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vörösödök és ráz a hideg?

Mitől vörösödök és ráz a hideg?

Figyelt kérdés
Már egy éve szenvedek, de csak télen jön elő. Az arcom elkezd vörösödni, majd fel forr az egész fejem, nagyon fáj a fejem is. És hőemelkedésem is van. és ráz a hideg közben.Ez mitől lehet? 21/L
2010. dec. 3. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem egy cipőben járunk, csak nekem a kezeim vörösödnek ki és ráz a hideg még bent a lakásban is. Ha már a kinti hőmérséklet öt fok alá esik, nekem ugyanezek a tünetek jelentkeznek. Állítólag hideg allergia. Megkérdeztem a kezelőorvosomat mit lehet ez ellen tenni. Szinte semmit, de mégis. Igyak Kálcium pezsgő tabit.Sőt valamelyik nap taxival kellett bemennem a városban, és a sofőr ugyanezekről a panaszokról vallott, hogy hidegben vörös lessz az arca, és a gyerekének meg a kezei pirulnak ki. Hideg allergia. Olvass után a neten, írd be a googliba, hogy hidegallergia. Bővebben írnak róla.
2010. dec. 3. 08:54
 2/5 A kérdező kommentje:

De én nem kinnt kezdek el vörösödni

hanem bennt a lakásba. és még a bal kezem is lezsibbad

2010. dec. 3. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na utánnazézek mi lehet ez, és visszaírok oké?
2010. dec. 3. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos utánnanéztem. Itt a válaszom: A börszövetekben futó hajszálerek kitágulnak és az áramló vér kipirosítja az arcot és az orrot. Hormonháztartási zavar, vagy stresszhatás, UV sugár is kiválthatja. Bőrgyógyász javasolt a problémádra. A másik a kézzsibbadás, neurológiai probléma. Amivel neurológust kell felkeresni.
2010. dec. 3. 09:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2010. dec. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!