Lehet égési heggel szoláriumozni?
Figyelt kérdés
Augusztusban másodfokú égésem volt(de nem szoláriumtol).A sebész azt mondta lehet szoliznom,a bőrorvosom is,de olvastam neten róla és elbizonytalanodtam.Akinek van ebben tapasztalata,légyszi írjon!Remélem ez a heg,ami most fehér,elfog halványodni.Hallottam olyat is,hogy ez a heg elfog tűnni és szolitól visszanyeri a színt,de olyat is,hogy sose válik láthatatlanná.Most akkor mi az igaz?2010. dec. 2. 22:10
1/2 anonim válasza:
nekem sav csöppent a kezemre, szintén 2.fokú égésem volt...és nem tűnt el, látszik:S...középen fehéres, és a szélei barnák, de kicsit halványult...szolizhatok, szolizok is vele. De nemtom, mennyivel másabb az ilyen heg a tiednél. Ha az orvos engedi, sztem mehetsz, csak fokozatosan szoktasd hozzá a bőröd, és ott kend be naptejjel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Nekem forralt víz okozta,de termoszban volt benne,ami gumiból van,de megse éreztem az égést:Scsak másnap jött le a bőröm.Nagyon kellemetlen ez a heg,mert tenyérnagyságú.Akkor irány a szoli,doki azt mondta majd aztán meglátom hogy reagál az uj bőr rá.Remélem jol:s
2010. dec. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!