Ortopédián meddig kell levetkőzni?
nekem férfi és női orvosom is volt,szerintem egyik előtt se volt ciki levetkőzni (pedig a melltartót is le kell venni). neki ez a dolga,hogy megvizsgáljon,nem fog téged stírölni,nyugi:)
az sokkal rosszabb volt mikor a gerincferdülésem miatt korzettet kaptam,és mikor a gipszmintát vette le egy faszi akkor nem csak hogy 1 szál bugyira kellett levetkőznöm,de még "végig is tapogatott" mikor rámigazította a gipszes gézcsíkokat
szóval ne parázz,és ügyelj a gerincedre hogy ne kapj korzettet!:D
Félig off: én is nagyon szégyellős vagyok, nem is szeretek vetkőzni mások előtt. Bőrgyógyásznál történt velem: kiütés miatt mentem hozzá, egyetlen darab volt az egyik alkaromon a csuklómnál. Megnézte, majd megkérdezte, nincs-e a hátamon is, mondom nincs. De ő azért látni szerette volna, hogy tényleg nincs, megkért, hogy vetkőzzek le felülről, de mindezt olyan természetességgel tette, hogy én sem zavartattam magam. Habozás nélkül lekaptam a felsőmet, fél pillanat múlva vehettem is vissza. Az lett volna a gáz, ha elkezdem mondani, hogy jajjj neeem szeretnééék levetkőőőzniii...
Nyugi, az orvos tényleg orvos. Tényleg nem azt nézi, hogy nézel ki (mondom én, jókora súlytöbblettel). Nem egy idióta hülyegyerek, aki azzal fog cikizni, hogy mittudomén görbék a lábaid vagy kibuggyan a hurkácskád. Ő egy intelligens ember, aki tisztában van azzal, hogy a páciense kiszolgáltatott helyzetben érzi magát. Neki természetes lesz, hogy bugyi-melltartóra vetkőzöl, neked is legyen az.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!