Ha Synus pynoidális nevű betegségem van, muszáj sebészhez menni, ha néha előjön és kifakad akkor nem fog elmúlni soha?
Szia!
Nekem pontosan ugyanez volt a bajom tavaly februárban...Most leírok neked valamit. Szóval a gerincem végénél elkezdett nőni egy kis tályog. Eleinte nem is foglalkoztam vele, csak annyi tűnt fel, hogy kényelmetlen volt, amikor hátra akartam dőlni. Ez így ment egy darabig. Aztán pár héttel később már nagyon fájt és hatalmasra nőtt. Elmentem a háziorvosomhoz, aki tett tá valami kötést, amitől kifakad és beutalt a sebészetre, mondván, majd ejtenek rajta egy kis metszést érzéstelenítés közben és el is fogom felejteni. De nem így lett. Elmentünk a sebészetre, ahol már majdnem elájultam olyan beteg voltam, így hamarabb behívtak. A doki azt mondta, hogy van 2 lehetőségem: az egyik az, elaltatnak, és úgy nyitják meg,vagy pedig ott helyben, mindenféle érzéstelenítés nélkül ugyanis azért nem kaphattam érzéstelenítőt, mert már akkora gyulladás volt ott, hogy esetleg ráterjedhetett volna a környező szövetekre. Végülis ott nyitották meg, de mikor egy borotvapengével belevágott a már amúgyis nagyon fájó tályogomba, azt hittem meghalok...Utána jártam ilyen kezelésekre és nyáron pedig műtöttek, ami azért volt javasolt, mert anélkül bármikor előjöhetett volna a későbbiekben is. Szóval szerintem minnél előbb mutasd meg egy orvosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!