Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vígasztaljam meg magam?

Hogyan vígasztaljam meg magam?

Figyelt kérdés
Vannak olyan esték ,hogy azon elmélkedek ,hogy egyszer elmúlik az életem és soha többé nem fogok létezni és olyan pánikroham jön rám ,hogy levegőt is alig kapok és az ájulás kerülget. Más is van így? Segítsetek! Előre is köszönöm.
2010. nov. 30. 17:40
 1/3 anonim válasza:
nem saját magadat kéne vigasztalnod...erre vannak a barátok...pontosabban egy max 2 szokott lenni ilyenkor általába az összes többi eltünik de ez jó dolog...legalabb tudod ki(k) az igazi(ak) :)
2010. nov. 30. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is voltam így, mintha magamat hallanám:) túl kell lépned ezen, én két napja mindenkihez pozitívan állok hozzá, mosolygok akire lehet, és tök másképp állnak hozzám az emberek, én is jókedvű leszek tőlük. így nem arra gondolok, ami rossz, hanem arra mi jó történt velem. épp ezért, mert minden elmúlik, muszáj csak a jóra koncentrálni. és ne depizz, menj el sétálni, lásd ebben a rossz időben is a szépet.

2010. nov. 30. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Nézzél Monika show-t.Az pozitiv gondolkodást sugároz!!
2010. nov. 30. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!