Kire hallgassak? Suli, vagy orvos?
Másfél hete egyik nap suliban rosszul lettem. Szédültem, fájt a fejem, hányingerem volt. Másnap orvoshoz mentem, aki nem adott semmilyen gyógyszert, leigazolta, hogy betegség miatt hiányzom, és hazaküldött. Hét elején elkezdett fájni a torkom...A fejem, lázas voltam/vagyok, véres takony jön az orromból, 5 percenként nagy adag váladékot köhögök fel. Mit tegyek? Nem akarok hiányozni suliból, viszont betegen bemenni kamikaze-attak.
16L
Örülj h otthon lehetsz.
Ne mondd már h jó ott r*hadni félnapon keresztül a sok marha között.
De ahogy érzed.
18/F
Ne menj suliba. Én is ott rontottam el:S Egyik héten lebetegedtem, aztán félig-meddig kigyógyultam belőle és elmentem suliba.
Persze még jobban megbetegedtem, és most csak itthon szenvedek. Közben tanulnom kellene a vizsgáimra, de elég szar:S
Maradj otthon addig, míg teljesen meg nem gyógyulsz. Ha félsz, hogy lemaradsz, akkor kérd el a házit vkitől.
Igyál sok meleg teát (citrommal és mézzel), ha lázas vagy vegyél be fájdalomcsillapítót, esetleg szerezz be vmi köptetőt:)
Jah és soksok C vitamin!! Jobbulást:)
Azt a semmien álmod meglehet valósítani máskor is.
Nem ezen az 1heten fog múlni nehogy azthidd.
és nem 16 évesen.
első voltam.
Szerintem se menj suliba...énis utálok hiányozni akár milyen furán és hüjén is hangzik...nem vagyok kocka!!...ha nagyon beteg vagy akkor inkább maradj otthon és sok tea ás C-vitamin...be tudod potolni...nem lesz rosszab jegyeid ne félj...és kérd meg az egyik oszt. társad hoyg suli után jöjjön el hozzád és adja le a házit...vagy tellon...sztem is MARADJ OTTHON...ez a véleményem
13/L..:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!