Bármi féle tanács, ti mit és hogyan csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje fennálló panaszaim miatt 3 hónapja szteroiddal kezdtek kezelni amitől az arcom nagyon felpuffadt,a bőrömön rengeteg stria lett híztam 6-7 kilót és teljesen összeomlott az önbizalmam, a viselkedésem is megváltozott (halálosan csendes valamint ingerlékeny lettem).Ráadásul iskolaváltás is volt,és ott is nagyon zárkózottan viselkedtem a külsőm miatt,aminek következtében nem teljesen sikerült beilleszkednem.Az osztálytársaim nagy része normális,de ha nem beszélgetek,akkor cseszhetem.Most leállították a szteroidot,de még mindig elég szarul nézek ki,és fájnak az izületeim,ami szintén mellékhatás.Mire múlnak el ezek,és van ami ezt felgyorsíthatja?Az önbizalmamért is aggódom,mivel nyerhetem vissza?2010. nov. 27. 18:27
1/2 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Édesanyám egy évig kapott szteroidot, másként már nem élne.Én öntöttem belé a lelket, amikor teljesen eltorzult az arca, felvolt püffedve, és állandóan rosszul érezte magát tőlle. Fulladt, fájt mindene. Még most is csorog a könnyem, amikor írom ezt neked. Hála a Jó Istennek abból a betegségéből a szteroid hozta ki. Igen kellett neki fél év, a gyógyszer elhagyása után, mire rendbe jött teljesen az arca. Igen és írtad felszedtél 6-7 kilót. Édesanyám is de az a gyógyszer hatása, úgymond felfúvódás. Próbálj meg optimistán gondolkodni, ez a szer szépen lassan ürül ki a szervezetből,felgyorsítani nem igazán lehet. Az legyen előtted, hogy segített rajtad.Ne foglalkozzál a megjegyzésekkel, ha esetleg tesznek mások feléd.Te tudod miért van, és aki ma nincs ebben a helyzetben,másnap már ki tudja kivel mi lesz. Sok-sok erőt, és egészséget kívánok neked.
2/2 anonim válasza:
Semmilyen megjegyzések nem lesznek, ha megelőzöd őket. Válassz ki az osztályból egy-két szimpatikus diákot, és mondd el nekik a bajodat, akár kéretlenül is... Ő majd továbbadja. Csak ne legyél visszahúzódó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!