Úgy tudom, külföldön nagyon sok országban nem szokás (ami Magyarországon) minden nap letusolni, fürdeni, hanem hetente csak 1, max 2 alkalommal. Állítólag tönkereszi a bőrt a mindennapos mosakodás. Ti mit tudtok erről, mi a helyes, az egészséges?
Az, hogy nem fürdenek minden nap, nem azt jelenti, hogy büdösek és koszosak.
Áttörlik magukat vmi kendővel, vagy megmossák a kényesebb részeket. (Hónalj, nemi szerv, láb)
Én is zuhanyzom minden nap, mert ezt szoktam meg.
De akkor sem vagyok büdös, ha egyszer kimarad...
Én minden nap tuolok, nyáron többször is lecsapatom magam hideg vízzel.
Igen, ez hogy hetente egy, max kétszer fürdenek, ez a franciáknál dívik, és ezért gyártanak mindenféle parfümöt, hogy elnyomják vele a testszagukat, aminek következtében még büdösebbek szoktak lenni a testszag+ pacsuli keveréke.
Volt egy elefántcsontparti ismerősöm (francia tartomány) kedves, művelt férfi, de ő is így +mosdott."
Akikről még ezt hallottam, hogy így tisztálkodnak, azok a románok. Mikor egy ismerősöm hajón dolgozot, mesélte, hogy volt egy román munkatársa, aki rettentően bűzlött, mert ő is csak heti egyszer fürdött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!