Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Flector rapidot írt fel...

SOS! Flector rapidot írt fel a doki, de hányingerem, hasi fájdalmaim vannak tőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A betegtájékoztatón ezek a tünetegyüttesek melett áll, hogy azonnal függesszem fel a szedését, persze ez meg is történt, de ugye elmúlik ez gyomorpanasz, nem lesz komoly probléma? Szombat este óta szedtem.

Valakinek esetleg hasonló tapasztala?

2010. nov. 22. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én flector EP gélt kaptam anno és kb azonnal kiütéses lettem, fájt a hasam, gyomrom, minden ami csak fel volt tüntetve mellékhatásként. Kivágtam a fenébe, nemsokára elmúlt minden problémám. Ha továbbra is érzékelsz bármilyen problémát a gyógyszer elhagyása után napokkal is akkor azért kérdezd meg a dokidat. Ha pedig elmúlik magától akkor is érdemes következő alkalommal ezt megemlíteni neki.

Ne aggódj, ha úgy érzed baj van akkor menj dokihoz, de szerintem elmúlik hamar, nem szedted régóta.

Jobbulást!!!

2010. nov. 22. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, remélem nem lesz tényleg gond
2010. nov. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!