Egyre kimerültebb vagyok mert nem tudok elaludni?
Figyelt kérdés
Kb 1éve van ez velem, hogy éjfélig is ébren vagyok, vagy akár éjjel 1ig is. Reggel 6körül kelek. Sosem tudom magam kipihenni, így alig van erőm és kedvem a dolgaimra. :( Délután ha alszok,az sem jó, mert akkor egyáltalán nem tudok este aludni és átszokok a délutáni alvásra. :S
Mit csináljak, hogy ne lustuljak el ettől az álmosságtól?
2010. nov. 21. 23:34
1/3 anonim válasza:
en pont igy vagyok, 0-1kozott alszok. de attol fugg milyen muszakba dolgozom. 4-5ora alvas is eleg nekem es nem erzem magam faradtnak, ero es kedv is van mindenhez. Ugyanakkor nem kavezok, mert attol megfajdul a hasam. :S
2/3 A kérdező kommentje:
Kv-t én sem iszok. Nem szeretem. Max a 3az 1ben-t iszom ami azért nem túlzottan pörget fel :/
2010. nov. 21. 23:43
3/3 anonim válasza:
Rendszeres testmozgás és este nem jó tévézni, főleg "izgalmas" műsort nézni.... Kerülni az izgalmakat... relax, csend, nyugalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!