Mivel helyettesíthetem a kávét, ha gyomor és epe panaszaim vannak ( a kv savas, stb )?
Próbáld ki az energiaitalokat.
Nem koffein, hanem taurin van bennük, de a hatás nagyjából ugyanaz.
szerintem az energia ital nem jó ötlet ha gyomor panaszaid vannak. A szénsavtól csak felpuffadnál, esetleg fájna tőle a gyomrod.
Én a teát ajánlom, valami feketét. Bár nem ér fel egy kávéval de jobb mint a semmi.
De azt hiszem létezik már bio kávé is (bár soha nem ittam ilyet, és fogalmam sincs miben különbözik a rendestől).
előző vagyok, eszembe jutott, hogy régen volt a pickwick-ből a T-kick nevezetű fekete tea, amit végülis a kávé "helyettesítésére" találtak ki.
Alapból nagyon intenzív fűszeres íze van, de ízlés szerint ízesítve finom.
Sziasztok, nagyon köszi a válaszokat! a T-kick teát már ittam, az tényleg egész jó.
Az jutott eszembe, hogy régebben láttam a patikában koffwein drazsét ! :) mivel csak a savakat kerülném a kvből lehet ez jó lenne... hmm...
A tea jó megoldás lehet, ha alacsony a koffein igényed. Teán belül is natúr zöldtea. Számos pozitív egészségügyi hatása van, szemben a fekete (rohasztott) teával.
Az energiaital nem ajánlanám, egyrészt mert mesterséges, másrészt a szénsav nem tenne jót a gyomornak. Nem beszélve például számos márka italának, GLÜKURONSAV LAKTON tartalmáról, amit még a vietnámi háborúban vetettek be, h éberebbek legyenek a katonák, csak sajnos visszafordíthatatlan májkárosodást okoz.
Ha valami erősebb és egészségesebb kiegészítőt keresel, akkor tudom ajánlani a Guaranát.
Esetleg yohimbe.
Ha főleg szellemi fáradtság áll fent, akkor ginzeng vagy ginko...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!