Lehet hogy magas vérnyomásos vagyok?
Figyelt kérdés
A napokban volt,hogy egyik délután szédültem,ha felálltam,és csak fekvő helyzetben volt jó,de ez máskor is előfordul,ha pl.hirtelen felkelek,megszédülök.A nyáron,amikor nagy melegek voltak,éjszaka arra ébredtem hogy vérzik az orrom,és ez nem 1x előfordult.A fejem is sűrűbben fáj,mint kéne,heti 2x szinte biztos.Ma megittam 2 tejeskávét,és már most szédeleg a fejem.A héten voltam dokinál,megmérte a vérnyomásom,először 138,majd 145 volt,persze izgultam egy kicsit,de ez akkoris magas.
Nem vagyok elhízva,de van rajtam egy pár kg plusz,és sajnos rettentő keveset mozgok,és mindig rástresszelek a dolgokra.A dédnagymamám volt magas vérnyomásos,lehet hogy én is az vagyok?
16/L
2010. nov. 20. 08:30
1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy nagyon hamar melegem lesz,míg mások fáznak,rólam szinte "szakad a víz" enyhe túlzással,nagyon nem bírom a meleget.
2010. nov. 20. 08:33
3/4 anonim válasza:
Teljesen jó irányba haladsz, hogy bebeszéld magadnak. Méresd meg rendszeresen a vérnyomásod és ne egy mérésből kezd magad diagnosztizálni.
4/4 anonim válasza:
mindenki elszédül aki hirtelen ugrik fel az ágyból nem magas a vérnyomásod csak ilyenkor ingadozik.mérd meg egy hétig minden nap reggel délben este, mutasd meg a dokinak ha magas ír fel gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!