Ha valaki sokszor fejhalgatón hallgatja a zenét (néha hangosabban ) akkor az okozhat fülsipolást?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:49
1/6 anonim válasza:
Mostanában én is elég sokat hallgatok fülhallgatón és nekem is elkezdett sípolni a fülem..:/
2/6 A kérdező kommentje:
Neked is? nekem is...sokszor amikor balra hajtom a fejem már sipol, de ha visszafordítom már nem. Meg nemrég kezdett el egyre többet sipolni..:S
2010. nov. 19. 22:06
3/6 anonim válasza:
nekem 3 éve zúg/sípol a fülem.... 16 vagyok...jártam 3 évig fülészetre, azt mondta a doki, hogy lehet attól is ˙bár ez rám nem vonatkozik, mert én nem szoktam úgy hallgatni) de lehet vérszegénységtől vagy akármitől....bár ez már az én egyéni utánajárásom eredménye, mert nekem nem tudott választ adni a doki, azt mondta vszínűleg így marad már.... de lehet azért is, mert rossz testhelyzetben alszol, vagy stressz miatt, esetleg koffein...
de konkrétan a kérdésre válaszolva: igen, lehetséges.
remélem segítettem...
4/6 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Nekem is van, de nekem szakmabeli ártalom miatt. Meg lehet szokni, ha egy hangon sípol. A cigi erősíti a hatását.
5/6 anonim válasza:
Szia! Igen, lehetséges. Ha friss a dolog, akkor el kéne menni fülorrgégészetre, ahol elküldenek hallásvizsgálatra, aztán kapsz rá gyulladáscsökkentős infúziót, ami talán visszafordítja a maradandó halláskárosodást. Ha egy hónapnál régebbi a dolog, akkor meg lehet próbálkozni ugyanezzel, de valószínűleg nem lesz semmi hatása. Egyébként különben így marad életed végéig, vagy rosszabbodik. Nekem hangfaltól volt egy koncert után ilyenem, hát nem voltam valami jól informált, aztán úgy maradt. Nem zavar, mert csak este hallom. Most éppen fülkürthurutom van, most attól sokkal erősebben zúg, na az már zavaró...
6/6 anonim válasza:
Nekem is szokott ugyan ettől,meg a koncertre járástól.Szard le,majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!