Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, igazi a...

Mi a véleményetek, igazi a sérülés vagy photoshoppal manipulált?

Figyelt kérdés

Kepfeltoltes.hu/101001/31788_402321014911_694699911_4501747_7822539_n_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Tisztelt hozzáértők, illetve laikusok!Kérem tekintsék meg a fotót, és döntsék el, hogy igazi, vagy hamis.A magam részéről hamisnak ítélem, de a barátaim egy része szerint égési sérülés, savas baleset, illetve húsevő baktérium okozta seb...Mindenesetre fogadtunk,ésezúton szeretnénk eldönteni a vitát.Egy üveg Jack Daniels a Tét.Győzzön az igazság, ami szerintem egyértelmű.Előre szólok, elég gusztustalan a fotó. Ide is belinkelem.

[link]

2010. nov. 18. 21:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Én biztos voltam benne,hogy ez valami trükkös fotó, ki talál ki ilyen baromságot most mondjátok meg?:D

Mindenesetre megnyertem a fogadást, a többiek is elismerték, szal köszi mindenkinek! Iszom az egészségetekre!

Üdv

Amúgy az első válaszolónak üzenem, hogy fogalmam sincsen róla, hogy miről beszél, hogy Én miattam ment szét az oldal...Én csak egy kérdést tettem fel, mert aztmondták a többiek , hogy így döntsük el,ezért van az oldal, hogy emberek válaszoljanak KÉRDÉSEKRE. Van olyan aki arról szeretne tudni,hogy előző életében fájdalmas halált halt-e....meg ezer másik idiótaság...na most akkor mivan.

Úgyhogy akinek nem tetszik a kérdésem, azt tehet egy szivességet...Üdv

2010. nov. 19. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!