Van itt olyan aki legyőzte a rákot?
Figyelt kérdés
Miből merítettél elég erőt hozzá? köszönöm a válaszokat :)2010. nov. 17. 18:53
1/10 anonim válasza:
Erőt sehonnan sem merítettem, egyszerűen tettem, amit mondtak, amit kellett, mindig az éppen aktuális dolgot (műtét, kemoterápia, sugár, később pedig a mellékhatások)igyekeztem elviselni. Ezt öt éve gyakorolgatom, nem tudom ma sem, hogy ez legyőzés-e.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi, és mit hallottál volna legszívesebben , ami bátorított volna, erőt adott volna?.. egyébként gratulálok,milyen rák volt?
2010. nov. 17. 19:15
3/10 anonim válasza:
Kisvárosban lakom, van egy srác, akinél 3 éve, 15 évesen leukémiát diagnosztizáltak. Kb. 2 évig járt kezelésekre, egy ideje teljesen tünetmentes, újra kinőtt a haja, újra iskolába jár, életvidám, stb. Ha Valaki látná, nem mondaná meg, hogy beteg (volt). Hivatalosan még nem gyógyult, mert ugye ahhoz kell x év tünetmentesség, de hál' Istennek, telejesen kiheverte. Kopp-kopp. :)
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is
2010. nov. 17. 20:21
5/10 anonim válasza:
Első vagyok. Mellrák "volt", ha érdekel még valami, esetleg érintett vagy, szívesen válaszolok privátban.
6/10 A kérdező kommentje:
szia, kedves első, köszönöm kedvességed, de nem vagyok érintett csupán szerettem volna tapasztalatot gyűjteni, mivel sosem tudhatjuk mikor kell majd ily módon szerzett tudásunkat kamatoztatni.Gondolok most arra, hogy ha majd találkozom egy reménytvesztett beteggel, akkor tudjak neki elegendő pozitív példát felhozni, hogy megmutassam neki van kiút. Lehet bolondnak tartasz majd, de szeretnék rákos lenni, mivel így áttudnám érezni ezen embertársaim helyzetét és tudnák velük együtt a rák ellen harcolni.
2010. nov. 18. 20:05
7/10 anonim válasza:
Az utolsó mondatodat NEM MINŐSÍTENÉM!
8/10 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek!
2010. nov. 19. 18:30
9/10 A kérdező kommentje:
még egyszer elnézést, sajnálom, ha megbántottalak, én tudatlan , érzéketlen, hülye ribanc. Bocsi, kérlek ne haragudj!
2010. nov. 19. 19:47
10/10 anonim válasza:
Nem bántottál meg, de ne kísértsd a sorsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!