Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? (szívprobléma)

Mi lehet ez? (szívprobléma)

Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve, van egy kisebb gond a szívemmel. Orvosnál is jártam vele, de a végén már a vérem miatt kellett járni, így a szívem felejtős lett. Na de... bizonyos időközönként a szívem akár ültömben, semmit tevés közben vagy mozgás hatására egyik pillanatról a másikra kezd el iszonyat sebességgel verni,de olyannyira, hogy az egész mellkasom úgy zúg, mintha egy szerelvénnyi vonat haladna át benne,és ez órákra is eltolódhat és nagyon nehezen áll vissza alapjáratba. Olyan mintha a mellkasom kicsit összeszűkülne, a levegő kicsit nehézkes, mintha folytonos nyomás nehezedne rám. Ez esetleg magas vérnyomásra következtetne? Ott olvastam hasonlót...
2010. nov. 17. 17:09
 1/1 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen. Nyugtatót kellett bevennem hogy abbahagyja. De végül kiderült hogy vérnyomásproblémám van. Azóta 2 gyógyszert szedek és csak nagyon ritkán jön elő de akkor is csak egy nagyot bever utána már normális.

Ha cigizel rakd le, nagyban hozzájárul.

2010. nov. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!