Ujjak ropogtatása! Szerintetek káros vagy külön jót tesz?
Figyelt kérdés
Sokak szerint remegni fognak az ujjaim mert ropogtatom őket,(ezt azér nem tudom elhinnni mert a hátamat, ujjaimat, nyakamat, lábujjaimat,térdemet, bokámat stb is ropogtatom és nem remeghet minden testrészem!!) vagy más szerint bütykös lesz, de vannak akik szerint ezzel ellazítom a izületeket és jót tesz. Van akinek az a véleménye h ha jólesik akkor a testnek is jó!!De...volt egy álmom nemrég...Egy ismerősöm azt mondta benne h ne ropogtassam az ujjam, mert ő ropogtatta és szétloccsantak az ujjai!!Ezt láttam is az álmomban h a vér, porcok, az izületek stb. repülnek szét..:( Szerintetek ez lehet h vmi tudatalatti értesítés h ne ropogtassam tovább???2010. nov. 16. 20:32
11/12 Snikkle válasza:
ja és még valami 13éves vagyok és az előző szöveget alig tudtam leírni mert minimum 2-szer nyomtam meg a billentyűket és eléggé befosasztó
12/12 anonim válasza:
Eddig én is azt hittem hogy semmi káros hatása nincs, sőt volt mikor jól is esett ha kiroppantottam. DE! ne csináld...nekem a mutatóujjam rendszeresen fáj tőle és úgy fáj hogy nem tudsz ellene mit csinálni. Szóval nem ajánlom...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!