Otthoni tetoválást hogyan lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Ami remélhetőleg hosszabb időre megmarad. (nem feltétlen örökké). Gondoltam rá, hogy kicsit felkarclom a bőröm, és alkoholos filc (vagy bőrre író filc), csak annak meg vérmérgezés lenne a vége, nem..?2010. nov. 16. 18:55
2/6 anonim válasza:
Valószínű. Meg azért ne felejtsd el, hogy a filc szétfolyik a bőrön. Ha csináltatsz tetoválást, akkor ne sajnáld rá a pénzt. Csináltass olyat ami 5-7 év alatt felszívódik, ha ne akarsz állandót.
3/6 anonim válasza:
Otthon ne próbálkozz ilyenekkel. Ha nagyon akarsz valamit, vegyél hennát, azzal festhetsz valamit magadra, pár hétig fentmarad, de az nem olyan mint a tetoválás, vörösesbarna színű (bár talán létezik fekete is, de abban van valami kicsit káros anyag is azt hiszem).
4/6 anonim válasza:
Potom pár ezer ft 1 jófajta tetkó.
Ne b-zd el a bőröd mert utána bánni fogod ha később mégis szalonba mennél. Nemfogják vállalni a szétgányolt felületed..
18/F
5/6 anonim válasza:
Amúgy az ilyen felszívódó tetoválásokkal csak óvatosan. Az elvileg kozmetikai célokra van (szemkontúr, szájsatír, stb), nagyon csúnya amikor kopik, és nem biztos hogy nyom nélkül eltűnik (más a festék, nem viszik olyan mélyre, ezért fog kopni). Másrészt, ilyen kozmetikai tetoválást kozmetikában csinálnak, és hát egy szép mintát inkább szakemberrel csináltat az ember, nem pedig egy kozmetikussal, aki szemöldököket rajzol.
6/6 A kérdező kommentje:
Hennát már próbáltam (nem is én csináltam), de az alig látszott, olyan volt, mintha nem mostam volna kezet, és a csuklómon ott maradt volna valami sötétebb koszcsík. Szóval abban nem bízok :D
De köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. nov. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!