Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van ha energia italra...

Mi van ha energia italra alkoholt iszunk?

Figyelt kérdés
(pl. monsterre sört?)
2010. nov. 15. 21:04
 1/5 anonim válasza:
semmi nem történik, csak annyi mégis, ami nagyon veszélyes, hogy az energiaital kikapcsolja azt az érzetedet, amikor érzed, hogy mostmár elég volt az alkoholból, vagy hogy egyáltalán érzed, hogy ittál. nem érzel semmit, és semlegesíti is egy kicsit taán a hatását, és amikor kimegy a koffein hatása, hirtelen megérzed azt a sok alkoholt, amit elfogyasztottál, emrt nem érezted, hogy mennyit szabad. ez nagyon veszélyes
2010. nov. 15. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:
valami olyasmit hallottam hogy felfújódunk tőle (légyszi ne értsétek félre...), szóval fáj a hasad stb.
2010. nov. 15. 22:13
 3/5 anonim válasza:
én bombával iszom a pezsgöt mert ugy finomabb és soha nemvolt semmi bajom töle.
2010. nov. 19. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

én egyszer ittam egy nagyobb doboz energiaital,és hát jó volt a hangulat,és a leittam magam(azóta nagyon szegyenlem a helyzetet ilyen fiatal koromra-meg amugyis) -ittam sört,palinkat,és enrgiaital,,igaz a energiaital 1oraval előtte,de akkor is megtette a hatasat. nemtudtam hol a hatar,tisztara megvesztem...hül,yet csinaltam magambol,nemtudtam mit csinalok.utanna a nagyja cselekedetemre nem emlekszem,viszont utanna semmi bajom nemvolt -hála istennek. de többet nem kiserletezek igy

15L

2010. nov. 20. 12:49
 5/5 anonim válasza:
Energia ital gyorsítja szívverést, alkohol lassítja akár nagyon kicsi %-ban szívmegálláshoz is vezethet
2013. okt. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!