Férfiaknak milyen gyakran kell alsógatyát cserélni? Hányszor vehetik fel ugyanazt?
Igenis pazarlás.Minek mosni, ami tiszta.Kinyitod a csapot, folyik a víz. Az ivóvíz. Folyatod literszám le a lefolyón,.Vele a vegyszert, áramot. Nem vagyok elvakult zöld. Csak falun nőttem fel. Ha kicsit több vizet engedtem a mosogatáshoz, rám szóltak: miért pazarolsz?? Ha szemetet csináltam, rám szóltak, hogy vigyem a gyújtóshoz, a trágya dombra, a tyúknak...Így évente kétszer vittünk csak szemetet a szemétdombra. Ma hetente ürítik a kukát. Mi értelme ennek?
Még óvódás voltam, mi hordtuk a mosáshoz a vizet a bátyámmal. 2x6 kannát kiskocsin, hetente, s elég volt.
Azt hiszitek, valami csodahelyről örökké korlátlanul ömlik a víz...s hová megy a szennyvíz? Régen megtelt az emésztő hamar, ha pazaroltunk...most meg jön a csatornadíj, de arról könnyű megfeledkezni.Értelmetlen dolog hektószám folyatni az ivóvizet a csatornába..ha a férjed kétszer zuhanyzik naponta, estétől reggelig azért nem lehet olyan koszos az a gatya, hogy ne lehetne felvenni..de ha ennyit mosod az ágyneműt, akkor javaslom, aludjon meztelenül! Vidámabb is :)))))
Mi a tesómmal minden nap cserélünk.
Ő felveszi az enyémet, én az övét.
Én kb. 3-4 naponta fürdök, az alsógatyát akkor cserélem ki. Addig ugyanazt hordom. Na jó, ha már érzem, hogy büdös vagyok, akkor előbb kicserélem, de ez nagyon ritka.
Csodálkozom, hogy sokan naponta cserélik, mi szükség van arra?
16/F
"Én kb. 3-4 naponta fürdök, az alsógatyát akkor cserélem ki."
Én ezzel nem dicsekednék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!